Jan Breidelstraat 10

8020 Oostkamp

Tel: 0498 540 925

Email: yogadedromenvanger@gmail.com

© 2019 De dromenvanger

Proudly created with Wix.com

Rug-nek- schouders

30' = 30 euro

45' = 45 euro (extra hoofdmassage

Bij deze massage glijdt de stress letterlijk van je schouders. Deze pittige massage spoort alle spanningspunten op en werkt ze weg. Veel mensen kampen met hoofdpijn, rug-, schouder, en nekklachten als teken van overbelasting of stress. Geef spanning geen kans!

€30 - €45

Hot stone

60'-75'-90'

Bij deze 'luxe'massage wordt het ganse lichaam met warme vulkanische stenen gemasseerd. Het is een intense, diep werkende massagevorm, een weldaad voor lichaam en geest. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is dit een krachtige massage.

€65-80-95

Oliemassage

volledig lichaam

60'-75'-90'

Stevige handen die alle stress uit je lichaam kneden…warme olie die je spieren versoepelt. Het samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor je als herboren naar huis gaat. Deze massage kan zacht of stevig gegeven worden. Wanneer je regelmatig een massage ondergaat, zal deze preventief werken en de kans op terugkerende klachten verminderen. (zie 'acties') Bij de Dromenvanger kun je niet terecht voor erotische massages.

€60-75-90

Lichaamsmassage

Massage bij kanker

60'

Mensen die kanker krijgen, hebben heel wat te verwerken. Massage kan op dat moment een welkome afleiding zijn van alle zorgen en pijn. De streelzachte bewegingen zijn een weldaad voor lichaam en geest. Deze massage kan o.a. verlichting bieden aan de bijwerkingen tijdens een behandeling. Het biedt geen genezing , maar ondersteunt via de ontspanning het immuunsysteem en daardoor het herstel. Klachten als pijn, stress, angst, slapeloosheid en depressie kunnen hierdoor verminderen. Deze massage is niet alleen voor mensen die kanker (gehad) hebben maar kan ook bij fibromyalgie, CVS,…(ook mogelijk op kledij)

€60

Balinese massage

90'

Deze massage is pure verwennerij waarbij de nadruk ligt op een complete zintuiglijke beleving. Op wereldvlak wordt deze als een topper beschouwd!

Het is een combinatie van technieken uit de Zweedse massage , acupressuur, reflexologie, deep tissue en aromatherapie. Voorafgaand aan de massage wordt u verwend met een verwarmd voetbadje, scrub en heerlijke voetmassage (15’). Daarna volgt een deugddoende massage met verwarmde Ylang-Ylang olie.(75’) Deze helpt de spieren te ontspannen alsook de geest te kalmeren. Deze verkwikkende & ontspannende massage is een boost voor de bloedsomloop, de diepere weefsels en spieren. Ook ideaal voor na het sporten. 

€90

De dromenvanger

90'

Relax to the max bij deze massage van het huis. Geen gekneed deze keer maar wel een diepe werking op het parasympathisch zenuwstelsel. Geef je over en go with the flow. De combinatie van deze zachte aanpak en Reiki zorgen voor een heel diepe relaxatie. Nadien heb je het gevoel op wolkjes te lopen…Deze massage kan met verwarmde olie of bovenop de kledij. Bij de Dromenvanger kun je niet terecht voor erotische massages.

€90

Voetreflexologie

Deze massage is  een  samenspel tussen gever en ontvanger waarbij het hele lichaam gestretcht en geactiveerd wordt dmv drukpuntmassage. Het is een therapeutische massage waarbij men vooral werkt op de energiebanen van het lichaam. Deze 'holistische' massage is populair om pijn en stressgerelateerde aandoeningen te verlichten. Het werkt in op het zenuwstelsel en brengt de geest tot rust, wat een gevoel van welbehagen creëert. Het verbetert de flexibiliteit van het lichaam en de circulatie van bloed en lymfe waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug-en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten kunnen hiermee verholpen worden. Doordat de chi vrij gaat stromen vermindert het tevens depressieve gevoelens. 

Deze massage wordt gegeven op een futon, bovenop losse kledij.

Reflexzonemassage

50'

Wist je dat het ganse menselijk lichaam weerspiegeld is op de voetzolen? Bij voetreflexologie bewerken we de reflexzones op de voeten. Deze zones staan in verbinding met al onze organen en lichaamsdelen. Door het geven van druk op een bepaalde zone van de voet, ontstaat een reactie elders  in het lichaam. Op deze manier wordt de energiedoorstroming in het lichaam hersteld en kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Voetreflexologie verhoogt tevens de immuniteit. Het is een zeer relaxerende behandeling die ook heel goed preventief kan aangewend worden.

We beginnen elke voetreflexologie met de anamnese. Zo achterhalen we ev. klachten en medische voorgeschiedenis om een geschikte behandeling toe te passen.

Dan starten we met een ontspannende voetmassage, gevolgd door de drukpuntenmassage. We ronden af met een harmoniserende massage van beide voeten.

Bij lichamelijke klachten volgt u best een kuur van 5 à 10 sessies. Wilt u preventief werken dan volstaat een kuur van 5 sessies, dit 2x per jaar of maandelijks 1 sessie.

€45

Thaise voet- & onderbeenmassage

50'

Jouw voeten dragen je door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en in veelvoud als we werken of sporten. Net daarom verdienen ze heel veel aandacht. Ze vormen onze basis. Ze zijn letterlijk en figuurlijk ons fundament in het leven. Een voetmassage vermindert spanning op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Het brengt ons lichaam tot rust en voorziet de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie. Het verwarmd voetbadje met lavendel zal de ontspanning ten goede komen.

Niet enkel de voeten worden onder handen genomen maar ook heel het onderbeen tot en met de knie. Zeg ‘NEE’ tegen vermoeide en zware benen en volmondig ‘JA’ tegen blije en verlichte voetjes.

€45

Duo massage

60'

Coming soon

Energy Boost     60'

€50

Tijdens een reiki behandeling ligt de persoon op een massagetafel, gekleed onder een deken.

De Reiki werkt in op de energiecentra van ons lichaam en dat op alle niveaus. Het brengt je vooral in contact met je Innerlijke Zelf, met je zelfgenezend vermogen. Reiki ondersteunt je algemene gezondheid, alsook je innerlijke groei, je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt aangespoord je leven in eigen handen te nemen. Alles wat uit evenwicht getrokken is, wordt aangespoord om terug te herstellen.  Reiki is steeds omringd door een vleugje magie.

De energie is heel krachtig en heeft talloze voordelen:

*leidt tot diepe ontspanning, bevordert rust

*heft energieblokkades op en maakt energie vrij waardoor je je terug vitaal voelt

*helpt je gelukkig te zijn zonder aanleiding

*helpt bij ziekte (werkt pijnreducerend, versnelt genezing na ziekte en reduceert bijwerkingen bij o.a. chemotherapie)

*helende werking bij depressie, burn-out,…

*brengt emotioneel evenwicht

*leert je om van jezelf te houden doordat je terug in contact komt met je Essentie

Reiki.     45'

€40