top of page
FB_IMG_1562078379996.jpg

Oliemassage

Stevige handen die alle stress uit je lichaam kneden...warme olie die je spieren versoepelt. Het samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor je als herboren naar huis gaat. Deze massage kan zacht of stevig gegeven worden. Indien er klachten zijn, kunnen deze specifiek behandeld worden bijv. rug/nek/schouders. 

€60-75-90

60'-75'-90'

images (3).jpg

Top & Bottom

Geniet bij deze massage van een stevige rug+nek/schoudermassage, Indiase hoofdmassage of Reikisessie gevolgd door een ontgiftende en herbalancerende voetreflexzonemassage. Voel de spanning letterlijk van je afglijden. Door stress en zorgen stapelt zich spanning op in de schouders en nek met hoofdpijn als gevolg. Bij deze massage sporen we alle spanningspunten op en werken ze weg. Zoals de titel al verklapt, is deze een toppertje!

€60

60'

shiatsu.jpg

Shiatsu massage

Weinig energie? Teveel stress? Overgangsklachten? Vermoeid of prikkelbaar? Slaapproblemen? Dit zijn maar een paar van de vele klachten die verlicht kunnen worden met shiatsu. Dit is een 'droge' massage die gegeven wordt bovenop de kledij, liggend op een futon. Het is een Japanse vorm van drukpuntenmassage die diep inwerkt op de natuurlijke energiestroom in het lichaam. Shiatsu herstelt je fysieke en mentale weerbaarheid. Je vitaliteit neemt toe en klachten nemen af. Daarbovenop is het zeer ontspannend.

€60

60'

Alle massages gebeuren professioneel, op maat van de klant. We beginnen met een verkennend gesprekje zodat duidelijk wordt wat de behoefte is. Dit kunnen duidelijke klachten zijn of gewoon puur voor de ontspanning. Ik masseer zoals ik zelf graag gemasseerd word, in een flow en met gevoel, afwisselend zacht en krachtig maar vooral heel ontspannend. Ik hou ervan een sfeer te creëren waar je kunt bij wegdromen... Geen erotische massages

images (5).jpg

Rug/nek/schouders

Heb je last van pijnlijke spieren in je rug, nek of schouders? Heb je vaak last van spanningshoofdpijn? Dan zal deze korte maar intense massage vast en zeker verlichting brengen. De warme olie ontspant de spieren en wat volgt is stevig kneedwerk . Pijnlijke plekken worden extra behandeld met een thaise kruidenbalsem. Ook de nek, schouders  én je hoofd krijgen extra aandacht. Achteraf voel je je verlicht.

€35

30'

3b47f1c83243d27ec9b6b06b9d4bc77f.jpg

Hot Stone massage

Bij deze 'luxe'massage wordt het ganse lichaam met warme vulkanische stenen gemasseerd. Het is een intense, diep werkende massage; een weldaad voor lichaam en geest. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is dit een krachtige massage.

€90

75'

bottom of page