FB_IMG_1562078379996.jpg

Oliemassage

(enkel voor dames)

Stevige handen die alle stress uit je lichaam kneden...warme olie die je spieren versoepelt. Het samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor je als herboren naar huis gaat. Deze massage kan zacht of stevig gegeven worden. Indien er klachten zijn, kunnen deze specifiek behandeld worden bijv. rug/nek/schouders. Enkel voor dames!

€60-75-90

60'-75'-90'

FB_IMG_1557432927826.jpg

Top & Bottom

Geniet bij deze massage van een stevige rug+nek/schoudermassage of gelaatsmassage, gevolgd door een ontgiftende en herbalancerende voetreflexzonemassage. Voel de spanning letterlijk van je schouders glijden. Door stress en zorgen stapelt zich spanning op in de schouders, nek en schouders met hoofdpijn als gevolg. Bij deze massage sporen we alle spanningspunten op en werken ze weg. 100% tevredenheid gegarandeerd! Voor hem & haar.

€60

60'

detox.jpg

100% detox 

(enkel voor dames) 

Deze detox massage is pure verwennerij. Terwijl je geniet van een 30' durende voetreflexologie, dringt ontgiftende Moor Mud, 100% biologische modder, diep door in alle vezels van je rug. Deze is afkomstig uit Tsjechië, waar die in de meest gerenomeerde spa's wordt gebruikt. De warme modder (in compressen) is een ware weldaad waarbij stramme spieren in rug en nek terug helemaal soepel en zacht worden. Daarna volgt een volledige lichaamsmassage met warme olie. Ontspannen, ontgiften en pijn verlichten met Moor Mud, dé remedie bij reuma, rugproblemen, artrose,...

Enkel voor dames!

€90

90'

Lichaamsmassage

kanker.jpg

Zorgmassage

Mensen die kanker krijgen, hebben heel wat te verwerken. Massage kan op dat moment een welkome afleiding zijn van alle zorgen en pijn. De streelzachte bewegingen zijn een weldaad voor lichaam en geest. Deze massage kan o.a. verlichting bieden aan de bijwerkingen tijdens een behandeling. Klachten als pijn, stress, angst, slapeloosheid en depressie kunnen hierdoor verminderen. Deze massage is ook heilzaam bij fibromyalgie, CVS,…(ook mogelijk op kledij)

€60

60'

3b47f1c83243d27ec9b6b06b9d4bc77f.jpg

Hot Stone

(voor dames en koppels)

Bij deze 'luxe'massage wordt het ganse lichaam met warme vulkanische stenen gemasseerd. Het is een intense, diep werkende massage; een weldaad voor lichaam en geest. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is dit een krachtige massage.

Enkel voor duo's of koppels.

€65-80-95

60'-75'-90'

Duo massage

Omdat alles zoveel leuker is met z'n 2...

Samen met m'n partner, Pascal, ook gediplomeerd masseur, laten we jullie genieten van een deugddoende massage met warme olie. Niet alleen enorm verbindend voor koppels maar ook onder vrienden, vriendinnen, ouder & kind, collega's,...

Op woe avond & in het weekend.

€60-75-90

per persoon

60'-75'-90'

Shiatsu ontspanningsmassage

Weinig energie? Teveel stress? Overgangsklachten? Vermoeid of prikkelbaar? Slaapproblemen?

Dit zijn maar een paar van de vele klachten die verlicht kunnen worden met een shiatsubehandeling. Dit is een 'droge' massage die gegeven worden bovenop de kledij, liggend op een futon. Shiatsu is een Japanse vorm van massage die werkt op de natuurlijke energiestroom in het lichaam.  Het geeft een diepe ontspanning en brengt lichaam én geest terug in balans. Shiatsu herstelt je fysieke en mentale weerbaarheid. Je vitaliteit neemt toe en klachten nemen af. Ook bij minder ernstige klachten is shiatsu een aanrader. Regelmatige behandelingen zijn een geweldige boost voor je gezondheid.

Omdat het beter is te voorkomen dan te genezen...

Ontdek ook de XL versie van 90' waar er nog meer gerekt en gestrekt wordt. Je gaat als herboren naar huis, helemaal opgeladen en verkwikt!

shiatsu.jpg

€50

Pinwheel Kids

Massage voor kinderen & pubers

6-14 jaar

40'

Waarom kindermassage?

* beter slapen

* brengt rust en ontspanning

* afname stress

* meer zelfvertrouwen

* verbetert het algemeen welzijn

* brengt lichaam en geest in balans...

In onze drukke en stressvolle samenleving lijden ook kinderen vaak onder de druk van presteren, overvloed aan prikkels,...De verwachtingen liggen vaak hoog. Massage brengt kinderen tot rust. Ze komen terug in balans. 

We beginnen deze massage met een voetbadje, gevolgd door een zachte, ontspannende lichaamsmassage. Uiteraard mogen de ouders hierbij aanwezig blijven. 

€40

60'

XL 90'

€75