Duo massage

60'-75'-90'

Geniet samen van een super ontspannende massage met warme olie. (zie  oliemassage volledig lichaam) Ook hot stone massage mogelijk (meerprijs 5 euro per persoon)

Zowel te Oostkamp als te Rekkem! (zie www.karmadeluxe.be'

€60-75-90 per persoon

Hot stone

60'-75'-90'

Bij deze 'luxe'massage wordt het ganse lichaam met warme vulkanische stenen gemasseerd. Het is een intense, diep werkende massagevorm, een weldaad voor lichaam en geest. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is dit een krachtige massage. Enkel voor dames. 

€65-80-95

Oliemassage

volledig lichaam

60'-75'-90'

Stevige handen die alle stress uit je lichaam kneden…warme olie die je spieren versoepelt. Het samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor je als herboren naar huis gaat. Deze massage kan zacht of stevig gegeven worden. Wanneer je regelmatig een massage ondergaat, zal deze preventief werken en de kans op terugkerende klachten verminderen. (zie 'acties') Enkel voor dames.

€60-75-90

Lichaamsmassage

Massage bij kanker

60'

Mensen die kanker krijgen, hebben heel wat te verwerken. Massage kan op dat moment een welkome afleiding zijn van alle zorgen en pijn. De streelzachte bewegingen zijn een weldaad voor lichaam en geest. Deze massage kan o.a. verlichting bieden aan de bijwerkingen tijdens een behandeling. Het biedt geen genezing , maar ondersteunt via de ontspanning het immuunsysteem en daardoor het herstel. Klachten als pijn, stress, angst, slapeloosheid en depressie kunnen hierdoor verminderen. Deze massage is niet alleen voor mensen die kanker (gehad) hebben maar kan ook bij fibromyalgie, CVS,…(ook mogelijk op kledij)

€60

Balinese massage

90'

Deze massage is pure verwennerij waarbij de nadruk ligt op een complete zintuiglijke beleving. Op wereldvlak wordt deze als een topper beschouwd!

Het is een combinatie van technieken uit de Zweedse massage , acupressuur, reflexologie, deep tissue en aromatherapie. Voorafgaand aan de massage wordt u verwend met een verwarmd voetbadje, scrub en heerlijke voetmassage (15’). Daarna volgt een deugddoende massage met verwarmde Ylang-Ylang olie.(75’) Deze helpt de spieren te ontspannen alsook de geest te kalmeren. Deze verkwikkende & ontspannende massage is een boost voor de bloedsomloop, de diepere weefsels en spieren. Ook ideaal voor na het sporten. Enkel voor dames.

€90

De dromenvanger

90'

Relax to the max bij deze massage van het huis. Geen gekneed deze keer maar wel een diepe werking op het parasympathisch zenuwstelsel. Geef je over en go with the flow. De combinatie van deze zachte aanpak en Reiki zorgen voor een heel diepe relaxatie. Nadien heb je het gevoel op wolkjes te lopen…Deze massage kan met verwarmde olie of bovenop de kledij. Bij de Dromenvanger kun je niet terecht voor erotische massages. Enkel voor dames.

€90

Voetreflexologie

Geniet bij deze massage van een superontspannende hoofd/nek/schoudermassage en voel de spanning letterlijk van je schouders glijden. Door stress en zorgen krijgt dit gedeelte van je lichaam het heel hard te verduren. Spanningen zetten zich vast in je nek en schouders met hoofdpijn als gevolg. We sporen alle spanningspunten op en werken ze weg. We eindigen met een ontgiftende en herbalancerende voetreflexzonemassage. 100% tevredenheid gegarandeerd! 

Voetreflexologie

60'

Wist je dat het ganse menselijk lichaam weerspiegeld is op de voetzolen? Bij voetreflexologie bewerken we de reflexzones op de voeten. Deze zones staan in verbinding met al onze organen en lichaamsdelen. Door het geven van druk op een bepaalde zone van de voet, ontstaat een reactie elders  in het lichaam. Op deze manier wordt de energiedoorstroming in het lichaam hersteld en kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Voetreflexologie verhoogt tevens de immuniteit. Het is een zeer relaxerende behandeling die ook heel goed preventief kan aangewend worden.

We beginnen elke voetreflexologie met de anamnese. Zo achterhalen we ev. klachten en medische voorgeschiedenis om een geschikte behandeling toe te passen.

Dan starten we met een ontspannende voetmassage, gevolgd door de drukpuntenmassage. We ronden af met een harmoniserende massage van beide voeten.

Bij lichamelijke klachten volgt u best een kuur van 5 à 10 sessies. Wilt u preventief werken dan volstaat een kuur van 5 sessies, dit 2x per jaar of maandelijks 1 sessie.

€45

Psychozonemassage

60'

Bij deze vorm van reflexzonemassage gaan we vooral invloed uitoefenen op ons geestelijk welzijn. We gaan specifiek een bepaalde problematiek aanpakken zoals:

-overgangsproblemen/menopauze

-burn-out, lich.& geestel. verzwakking

-depressie

-slaapstoornissen

-eetstoornissen

-verslavingen (alcohol, tabletten, nicotine)

-stress, nervositeit

-(faal)angst/examenkoorts

-onzekerheid, remmingen

€45

Thaise voet- en onderbeenmassage

60'

Jouw voeten dragen je door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en in veelvoud als we werken of sporten. Net daarom verdienen ze heel veel aandacht. Ze vormen onze basis. Ze zijn letterlijk ons fundament in het leven. Een voetmassage vermindert spanning op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Het brengt ons lichaam tot rust en voorziet de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie. Het verwarmd voetbadje met lavendel zal de ontspanning ten goede komen. Niet enkel de voeten worden onder handen genomen maar ook heel het onderbeen tot en met de knie. Zeg 'NEE' tegen vermoeide en zware benen en volmondig 'JA' tegen blije en verlichte voetjes.

€45

Top & Bottom    60'

€60

Tijdens een reiki behandeling ligt de persoon op een massagetafel, gekleed onder een deken.

De Reiki werkt in op de energiecentra van ons lichaam en dat op alle niveaus. Het brengt je vooral in contact met je Innerlijke Zelf, met je zelfgenezend vermogen. Reiki ondersteunt je algemene gezondheid, alsook je innerlijke groei, je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt aangespoord je leven in eigen handen te nemen. Alles wat uit evenwicht getrokken is, wordt aangespoord om terug te herstellen.  Reiki is steeds omringd door een vleugje magie.

De energie is heel krachtig en heeft talloze voordelen:

*leidt tot diepe ontspanning, bevordert rust

*heft energieblokkades op en maakt energie vrij waardoor je je terug vitaal voelt

*helpt je gelukkig te zijn zonder aanleiding

*helpt bij ziekte (werkt pijnreducerend, versnelt genezing na ziekte en reduceert bijwerkingen bij o.a. chemotherapie)

*helende werking bij depressie, burn-out,…

*brengt emotioneel evenwicht

*leert je om van jezelf te houden doordat je terug in contact komt met je Essentie

Reiki.     45'

€40

Jan Breidelstraat 10

8020 Oostkamp

Tel: 0498 540 925

Email: yogadedromenvanger@gmail.com

© 2019 De dromenvanger

Proudly created with Wix.com