Duo massage

60'-75'-90'

Geniet samen van een super ontspannende massage met warme olie. (zie  oliemassage volledig lichaam) Ook hot stone massage mogelijk (meerprijs 5 euro per persoon)

Zowel te Oostkamp als te Rekkem! (zie www.karmadeluxe.be') Op woe & in het weekend. 

€60-75-90 per persoon

Hot stone

60'-75'-90'

Bij deze 'luxe'massage wordt het ganse lichaam met warme vulkanische stenen gemasseerd. Het is een intense, diep werkende massagevorm, een weldaad voor lichaam en geest. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is dit een krachtige massage. Enkel voor dames. 

€65-80-95

Oliemassage

volledig lichaam

60'-75'-90'

Stevige handen die alle stress uit je lichaam kneden…warme olie die je spieren versoepelt. Het samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor je als herboren naar huis gaat. Deze massage kan zacht of stevig gegeven worden. Wanneer je regelmatig een massage ondergaat, zal deze preventief werken en de kans op terugkerende klachten verminderen. Enkel voor dames.

€60-75-90

Lichaamsmassage

Massage bij kanker

60'

Mensen die kanker krijgen, hebben heel wat te verwerken. Massage kan op dat moment een welkome afleiding zijn van alle zorgen en pijn. De streelzachte bewegingen zijn een weldaad voor lichaam en geest. Deze massage kan o.a. verlichting bieden aan de bijwerkingen tijdens een behandeling. Het biedt geen genezing , maar ondersteunt via de ontspanning het immuunsysteem en daardoor het herstel. Klachten als pijn, stress, angst, slapeloosheid en depressie kunnen hierdoor verminderen. Deze massage is niet alleen voor mensen die kanker (gehad) hebben maar kan ook bij fibromyalgie, CVS,…(ook mogelijk op kledij)

€60

Balinese massage

90'

Bij deze massage ligt de nadruk op een complete zintuiglijke beleving. Op wereldvlak wordt deze als een topper beschouwd!

Het is een combinatie van technieken uit de Zweedse massage , acupressuur, reflexologie, deep tissue en aromatherapie. Voorafgaand aan de massage wordt u verwend met een verwarmd voetbadje. Daarna volgt een deugddoende massage met verwarmde Ylang-Ylang olie. Deze helpt de spieren te ontspannen alsook de geest te kalmeren. Deze verkwikkende & ontspannende massage is een boost voor de bloedsomloop, de diepere weefsels en spieren. Ook ideaal voor na het sporten. (enkel voor dames)

€90

100% Detox

90'

Deze Detox massage is pure verwennerij voor je lichaam én voeten. Terwijl je geniet van een half uur durende voetreflexologie, dringt ontgiftende Moorm Mud, 100% biologische modder, diep door in alle vezels van je rug. Deze is afkomstig uit Tsjechië en wordt daar al vele jaren in de meest gerenomeerde spa's gebruikt. Het thermisch pak is een ware weldaad waarbij stramme spieren in rug en nek terug helemaal soepel en zacht worden. Daarna volgt een volledige lichaamsmassage met warme olie op basis van essentiële olie. Ontspannen, ontgiften en pijn verlichten met Moor Mud, dé remedie bij rugproblemen, artrose, reuma,...

(enkel voor dames)

€90

Top & Bottom    

60'

Geniet bij deze massage van een ontgiftende en herbalancerende voetreflexzonemassage; gevolgd door een superontspannende rug + nek/schoudermassage. Voel de spanning letterlijk van je schouders glijden. Door stress en zorgen krijgt dit gedeelte van je lichaam het heel hard te verduren. Spanningen zetten zich vast in je nek en schouders met hoofdpijn als gevolg. We sporen alle spanningspunten op en werken ze weg. 100% tevredenheid gegarandeerd! 

€60

Jan Breidelstraat 10

8020 Oostkamp

Tel: 0498 540 925

Email: yogadedromenvanger@gmail.com

© 2019 De dromenvanger

Proudly created with Wix.com