Duo massage

60'-75'-90'

Geniet samen van een super ontspannende massage met warme olie. (zie  oliemassage volledig lichaam) Ook hot stone massage mogelijk (meerprijs 5 euro per persoon)

Zowel te Oostkamp als te Rekkem! (zie www.karmadeluxe.be') Op woe & vrijdagavond.

€60-75-90 per persoon

Hot stone

60'-75'-90'

Bij deze 'luxe'massage wordt het ganse lichaam met warme vulkanische stenen gemasseerd. Het is een intense, diep werkende massagevorm, een weldaad voor lichaam en geest. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is dit een krachtige massage. Enkel voor dames. 

€65-80-95

Oliemassage

volledig lichaam

60'-75'-90'

Stevige handen die alle stress uit je lichaam kneden…warme olie die je spieren versoepelt. Het samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor je als herboren naar huis gaat. Deze massage kan zacht of stevig gegeven worden. Wanneer je regelmatig een massage ondergaat, zal deze preventief werken en de kans op terugkerende klachten verminderen. (zie 'acties') Enkel voor dames.

€60-75-90

Lichaamsmassage

Massage bij kanker

60'

Mensen die kanker krijgen, hebben heel wat te verwerken. Massage kan op dat moment een welkome afleiding zijn van alle zorgen en pijn. De streelzachte bewegingen zijn een weldaad voor lichaam en geest. Deze massage kan o.a. verlichting bieden aan de bijwerkingen tijdens een behandeling. Het biedt geen genezing , maar ondersteunt via de ontspanning het immuunsysteem en daardoor het herstel. Klachten als pijn, stress, angst, slapeloosheid en depressie kunnen hierdoor verminderen. Deze massage is niet alleen voor mensen die kanker (gehad) hebben maar kan ook bij fibromyalgie, CVS,…(ook mogelijk op kledij)

€60

Balinese massage

90'

Deze massage is pure verwennerij waarbij de nadruk ligt op een complete zintuiglijke beleving. Op wereldvlak wordt deze als een topper beschouwd!

Het is een combinatie van technieken uit de Zweedse massage , acupressuur, reflexologie, deep tissue en aromatherapie. Voorafgaand aan de massage wordt u verwend met een verwarmd voetbadje, scrub en heerlijke voetmassage (15’). Daarna volgt een deugddoende massage met verwarmde Ylang-Ylang olie.(75’) Deze helpt de spieren te ontspannen alsook de geest te kalmeren. Deze verkwikkende & ontspannende massage is een boost voor de bloedsomloop, de diepere weefsels en spieren. Ook ideaal voor na het sporten. Enkel voor dames.

€90

De dromenvanger

90'

Relax to the max bij deze massage van het huis. Geen gekneed deze keer maar wel een diepe werking op het parasympathisch zenuwstelsel. Geef je over en go with the flow. De combinatie van deze zachte aanpak en Reiki zorgen voor een heel diepe relaxatie. Nadien heb je het gevoel op wolkjes te lopen…Deze massage kan met verwarmde olie of bovenop de kledij. Bij de Dromenvanger kun je niet terecht voor erotische massages. Enkel voor dames.

€90

Top & Bottom    

60'

Geniet bij deze massage van een ontgiftende en herbalancerende voetreflexzonemassage; gevolgd door een superontspannende rug + nek/schoudermassage. Voel de spanning letterlijk van je schouders glijden. Door stress en zorgen krijgt dit gedeelte van je lichaam het heel hard te verduren. Spanningen zetten zich vast in je nek en schouders met hoofdpijn als gevolg. We sporen alle spanningspunten op en werken ze weg. 100% tevredenheid gegarandeerd! 

€60

Jouw voeten dragen je door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en in veelvoud als we werken of sporten. Net daarom verdienen ze heel veel aandacht. Ze vormen onze basis. Ze zijn letterlijk ons fundament in het leven. Een voetmassage vermindert spanning op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Het brengt ons lichaam tot rust en voorziet de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie. Het verwarmd voetbadje met lavendel zal de ontspanning ten goede komen. Niet enkel de voeten worden onder handen genomen maar ook heel het onderbeen tot en met de knie. Zeg 'NEE' tegen vermoeide en zware benen en volmondig 'JA' tegen blije en verlichte voetjes.

Thaise voet & onderbeenmassage   

€45

45'

Jan Breidelstraat 10

8020 Oostkamp

Tel: 0498 540 925

Email: yogadedromenvanger@gmail.com

© 2019 De dromenvanger

Proudly created with Wix.com