Jan Breidelstraat 10

8020 Oostkamp

Tel: 0498 540 925

Email: yogadedromenvanger@gmail.com

© 2019 De dromenvanger

Proudly created with Wix.com

Reiki...de magische toverstaf...

Heel vaak vragen mensen me 'Reiki, wat is dat eigenlijk?'. In principe is het vrij eenvoudig uit te leggen. Reiki is een methode om energie op te nemen uit het energieveld. Ieder mens heeft een immuunsysteem dat lichaamsvreemde stoffen zoals virussen, bacteriën, enz. onschadelijk maakt. Deze arbeid wordt o.a. gevoed door energie. We weten dat als we een goed werkend immuunsysteem hebben, we minder vatbaar zijn voor verkoudheden of een virus en sneller zullen herstellen als we toch iets opgelopen hebben. Echter, door stress, slaaptekort,...raakt die energiestroom geblokkeerd waardoor je verzwakt en vatbaar bent voor ziektes. Met Reiki breng je je energie terug in balans. Ook op geestelijk vlak zorgt de energie ervoor dat je innerlijke kracht sterker wordt, waardoor je beter in je vel komt te zitten, wat weer effect heeft op je gezondheid. M.a.w., Reiki ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geest.

Als ontvanger lig je gekleed op een massagetafel, onder een deken, en onderga je gedurende 45' een Reikibehandeling. De gever loopt het hele lichaam af waarbij de handen het lichaam soms wel en soms niet aanraken. Als ontvanger geniet je van de warmte van de handen en ga je in diepe ontspanning. Het is jouw lichaam die bepaalt waar de energie naartoe stroomt. De gever werkt enkel als 'kanaal'.

Achteraf heb je het gevoel op wolkjes te lopen. Doordat Reiki ook ontgiftend werkt is het heel belangrijk achteraf veel water te drinken. De Reiki energie is een paar dagen werkzaam. Je voelt je herboren, rustig , vol vertrouwen,...

13 keer bekeken