top of page
23290542871e73a0de994ab54bfc77ac%20(1)_e

Voetreflexologie

Wist je dat het ganse menselijk lichaam weerspiegeld is op de voetzolen? Bij voetreflexologie bewerken we de reflexzones op de voeten. Deze zones staan in verbinding met al onze organen en lichaamsdelen. Door het geven van druk op een bepaalde zone van de voet, ontstaat een reactie elders  in het lichaam. Op deze manier wordt de energiedoorstroming in het lichaam hersteld en kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Voetreflexologie verhoogt tevens de immuniteit. Het is een zeer relaxerende behandeling die ook heel goed preventief kan aangewend worden.

We beginnen elke voetreflexologie met de anamnese. Zo achterhalen we ev. klachten en medische voorgeschiedenis om een geschikte behandeling toe te passen.

Dan starten we met een ontspannende voetmassage, gevolgd door de drukpuntenmassage. We ronden af met een harmoniserende massage van beide voeten.

Indien u dit maandelijks herhaalt, zorgt u preventief voor een gezond lichaam. Beter voorkomen dan genezen!

€45

45'

Psychozone Massage

Bij deze vorm van reflexzonemassage gaan we vooral invloed uitoefenen op ons geestelijk welzijn. We gaan specifiek een bepaalde problematiek aanpakken zoals:

-overgangsproblemen/menopauze

-burn-out, lich.& geestel. verzwakking

-depressie

-slaapstoornissen

-eetstoornissen

-verslavingen (alcohol, tabletten, nicotine)

-stress, nervositeit

-(faal)angst/examenkoorts

-onzekerheid, remmingen

€45

45'

voetflexologie_edited.jpg
bottom of page