Voetreflexologie

Wist je dat het ganse menselijk lichaam weerspiegeld is op de voetzolen? Bij voetreflexologie bewerken we de reflexzones op de voeten. Deze zones staan in verbinding met al onze organen en lichaamsdelen. Door het geven van druk op een bepaalde zone van de voet, ontstaat een reactie elders  in het lichaam. Op deze manier wordt de energiedoorstroming in het lichaam hersteld en kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Voetreflexologie verhoogt tevens de immuniteit. Het is een zeer relaxerende behandeling die ook heel goed preventief kan aangewend worden.

We beginnen elke voetreflexologie met de anamnese. Zo achterhalen we ev. klachten en medische voorgeschiedenis om een geschikte behandeling toe te passen.

Dan starten we met een ontspannende voetmassage, gevolgd door de drukpuntenmassage. We ronden af met een harmoniserende massage van beide voeten.

Indien u dit maandelijks herhaalt, zorgt u preventief voor een gezond lichaam. Beter voorkomen dan genezen!

€45

60'

Bij deze vorm van reflexzonemassage gaan we vooral invloed uitoefenen op ons geestelijk welzijn. We gaan specifiek een bepaalde problematiek aanpakken zoals:

-overgangsproblemen/menopauze

-burn-out, lich.& geestel. verzwakking

-depressie

-slaapstoornissen

-eetstoornissen

-verslavingen (alcohol, tabletten, nicotine)

-stress, nervositeit

-(faal)angst/examenkoorts

-onzekerheid, remmingen

Psychozone Massage

€45

60'

€60

75'

 'de Dromenvanger'

MY FAVOURITE!

75' durende massage van de voeten én onderbenen.

Jouw voeten dragen je door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en in veelvoud als we werken of sporten. Net daarom verdienen ze heel veel aandacht. Ze vormen onze basis. Ze zijn letterlijk ons fundament in het leven. Deze combinatie van voetreflexologie en thaise voetmassage brengt ons lichaam tot rust en voorziet de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie. Het werkt niet alleen ultra ontspannend. Nadien loop je op wolkjes en voel je je terug energiek en vitaal!

Jan Breidelstraat 10

8020 Oostkamp

Tel: 0498 540 925

Email: yogadedromenvanger@gmail.com

© 2019 De dromenvanger

Proudly created with Wix.com