top of page
PhotoCollage_20200809_111043059_edited.j

Dru yoga is een heel zachte en vrolijke vorm van yoga. Het bijzondere aan Dru yoga is het werken met EBR’s of Energy Block Releases. Dit zijn series bewegingen die blokkades in je lichaam opheffen waardoor de energie opnieuw vrij kan stromen en spanning losgelaten wordt. Ons gejaagd leven zorgt ervoor dat al onze spieren verstijven, met alle gevolgen vandien: migraine, rugpijn, het gevoel uitgeblust te zijn….Werk preventief en hou je lichaam gezond. Dru yoga helpt je stress te verminderen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Start met Dru yoga en je zal snel het effect voelen. Je voelt je soepeler, fitter, blijer en meer ontspannen. Je voelt je in balans en komt in je kracht. Je bent beter opgewassen tegen stress, piekert minder waardoor je nachtrust aanzienlijk verbetert. Rug/nek/schouderklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je hoeft niet lenig te zijn en geen voorkennis te hebben.

Vòòr
Dru yoga

Na
Dru yoga

 • Voel je je stijf & gespannen?

 • Ben je altijd gehaast & prikkelbaar?

 • Ben je vaak moe?

 • Zit je veel in je hoofd & pieker je veel?

 • Heb je steeds meer fysieke klachten?

 • Slaap je slecht?

 • Zit je niet lekker in je vel?

 • Je hebt meer energie

 • Rug/nek/schouderklachten verminderen

 • je wordt flexibeler, fysiek & mentaal

 • je bent beter opgewassen tegen stress

 • je slaapt beter

 • je maakt je minder zorgen

 • je wordt je bewust van je lichaam

Edelstenen_balans_en_harmonie.jpg

Ellen

Sinds ik ben begonnen met Dru-Yoga zijn mijn spieren en gewrichten minder pijnlijk en stram.  Het helpt mij ook om beter met stress situaties om te gaan door de aangeleerde ademhalingstechnieken.  Ik ervaar ook een soort van bepaalde rust in mijn hoofd en lichaam.

20190428_152440.jpg

Isa

Yoga in de dromenvanger...

geen woorden voor...

na een supermoeilijke periode in mijn leven, een keerpunt. Begonnen als "we zien wel" zonder veel verwachtingen, nu een must in mijn leven geworden. Onmisbaar.

Vooral je visie op het leven wordt er mooier door.  De manier waarop het gebracht wordt is ook heel variërend en super gebracht door Nathalie.

FB_IMG_1554464618328.jpg

Johan

Dru yoga hier moet je niets, je doet je best naar je eigen kunnen. Na een zware werkweek of net aan het begin van een werkweek, een uurtje tijd voor maken voor jezelf, ontspannen van geest en lichaam.

Yoga brengt ontspanning voor de rug, je spieren en ledematen, je ademhaling. Het brengt je in een rustfase, een tevredenheid over jezelf. Je wordt er een gelukkig persoon van!

Vanaf maandag 4 en dinsdag 5 september starten we met de nieuwe lessenreeks in de Dromenvanger. Om consistentie in je practice te bekomen en van yoga een 'levenswijze' te maken is het zeer belangrijk dat dit op wekelijkse basis gebeurt. Op die manier kunnen we iedere week wat verder bouwen en dieper ingaan in de materie zodat je het ook echt kan voelen en doorvoelen. De groepjes zijn klein (max. 10 pers.) zodat ik met ieders noden kan rekening houden. Nog een grote luxe is dat je niks moet meebrengen, enkel een flesje water, al de rest (yogamatje, deken, kussentje, yogabolster) is voorzien.

Op maandag hebben we 2 groepjes, eentje om 18u30-19u30 en één om 20u-21u, op dinsdag van 19u-20u. 

De lessenreeks bestaat uit 7 opeenvolgende lessen, van 4/5 september t.e.m. 16/17 oktober en kost 84 euro

De plaatsjes zijn beperkt dus reserveer tijdig je matje door 84 euro over te schrijven op rek.nr. BE43 3770 7843 0601, met vermelding van de dag en het uur waarop je de lessen wenst te volgen.

ALLE GROEPEN ZIJN VOLZET.

   

Reserveer je matje via 'yogadedromenvanger@gmail.com'.

Hou je niet van yoga beoefenen in groep? Liever 1 op 1, afgestemd op jouw wensen? Neem dan gerust contact op via mail.

Prijs= 60 euro per uur. 

Wil je graag iemand meebrengen? Dat kan, de prijs is dan 10 euro per extra persoon (max. 10 pers.)

De Dromenvanger

20211012_184150.jpg
bottom of page